USAColin Powell stiller seg bak Biden

NTB19/08/20201 min

USAs tidligere republikanske utenriksminister Colin Powell, som har snudd ryggen til Donald Trump, ga sin støtte til Joe Biden på Demokratenes landsmøte.

– Vi kommer aldri til å tvile på at han vil stå sammen med våre venner og stå opp mot våre motstandere, aldri det motsatte, sa Powell i en tale på andre dag av Demokratenes landsmøte natt til onsdag norsk tid.

Powell fremhevet kontrastene mellom Biden og Trump, uten å nevne Trump ved navn.

– Biden vil stole på våre diplomater og våre etterretningstjenester, ikke på smiger fra diktatorer og despoter, sa Powell.

– I dag har vi et splittet land, og vi har en president som gjør alt som er i hans makt for å la det fortsette slik, beklaget Powell, som var utenriksminister under president George W. Bush fra 2001 til 2005.

(©NTB)

***

Tips oss: Vet du noe om denne saken eller har du nyhetstips om andre saker du vil at vi skal skrive om? Ta kontakt med oss, enten på post@aldrimer.no eller via det krypterte kontaktskjemaet på våre nettsider eller send en kryptert melding via appen Signal til tlf. 4177 5050.

Støtt oss: Vi blir veldig glade dersom du ønsker å støtte vår kritiske og uavhengige journalistikk økonomisk. Mer informasjon her.

NTB

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.