NorgeErna vil ikke svare

Erik Hattrem17/10/20186 min
Oslo 20181008. Statsminister Erna Solberg (H) i vandrehallen i Stortinget etter regjeringens fremleggelse av statsbudsjettet for 2019. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Statsminister Erna Solberg vil ikke svare på et spørsmål om hva hun synes om at forsvarsministeren var ufin med en tillitsvalgt i Forsvaret i et TV-intervju. Stortingsrepresentant Sandra Borch (Sp) mener statsministeren er feig.

Av ERIK HATTREM / post@aldrimer.no

Det var den 8. oktober i år, samme dag som regjeringen la fram sitt statsbudsjett for 2019, at forsvarsminister Frank Bakke-Jensen ble intervjuet av TV 2 sammen med hovedtillitsvalgt Pål B. Nygaard i Hæren.

I intervjuet rettet Nygaard, som representerer Norges Offisersforbund (NOF), kritikk mot regjeringen for at den . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Erik Hattrem

Erik Hattrem er journalist med organisert kriminalitet, sikkerhet og forsvarsstoff som spesialområde. Han har tidligere jobbet for Dagbladet og NRK. Hattrem har dekket organiserte banders virksomhet i Norge, 22.juli-saken, forsvarsstoff og offentlig beredskap, terrorisme og utenriksstoff fra konfliktområder.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.