NorgeForsvarsansatte bekymret over husleieøkning

Alf Ragnar Olsen16/10/20188 min
Aleksander Nordmo er stedlig tillitsvalgt for Norges Offisersforbund (NOF) på Telemark bataljon. Foto: PRIVAT

Aleksander Nordmo, stedlig tillitsvalgt i Telemark Bataljon, slår fast at det ikke er mulig å stadig kjøpe ny bolig på ulike tjenestesteder når man flytter rundt som ansatt i Forsvaret. Må de ansatte betale markedspris for å bo i Forsvarets boliger, forsvinner ytterligere ett av incentivene for å jobbe i Forsvaret.

Av ALF RAGNAR OLSEN / alf@aldrimer.no

– En av de få godene ansatte i Forsvaret har er billig kost og losji. Dersom disse godene fjernes vil trolig mange slutte i jobben, eller ikke vurdere jobb i Forsvaret i det hele tatt, sier Nordmo.

– Så ja - jeg tror . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Alf Ragnar Olsen

Alf Ragnar Olsen er journalist i Aldrimer.no med base på Andenes i Nordland og har hovedansvar for nyhetsdekningen fra Nord-Norge. Han er utdannet innen statsvitenskap og økonomi fra Universitetet Nord. Olsen har over tjue års erfaring som journalist og fotograf med spesialisering innenfor forsvars- og beredskapsrelaterte temaer. Han startet sin journalistiske løpebane i Bladet Vesterålen. Deretter jobbet Olsen tjue år som journalist i Andøyposten og senere også deres nettavis Vesterålen Online. I tillegg har Olsen hatt frilansoppdrag for mange av landets største redaksjoner og mediehus, som TV2, NRK, VG, Dagbladet, Aftenposten, Nordlys, Avisa Nordland, m.fl.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.