NATO/USA— Et spørsmål du ikke får svar på

Alf Ragnar Olsen19/06/201844 min
Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen. Foto: US DOD

Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen vil ikke garantere at USA ikke gjennomfører operative tokt med P-8-fly fra Andøya, mens han tidligere har slått fast at den amerikanske marinen US Navy bare er i Norge for å trene og øve.

Av ALF RAGNAR OLSEN / alf@aldrimer.no

Statsråden var tirsdag på Andøya-besøk. På vei ut fra et folkemøte der Bakke-Jensen møtte en heller fiendtlig lokalbefolkning, tok statsråden seg noen minutter til å snakke med det ventende pressekorpset.

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Alf Ragnar Olsen

Alf Ragnar Olsen er journalist i Aldrimer.no med base på Andenes i Nordland og har hovedansvar for nyhetsdekningen fra Nord-Norge. Han er utdannet innen statsvitenskap og økonomi fra Universitetet Nord. Olsen har over tjue års erfaring som journalist og fotograf med spesialisering innenfor forsvars- og beredskapsrelaterte temaer. Han startet sin journalistiske løpebane i Bladet Vesterålen. Deretter jobbet Olsen tjue år som journalist i Andøyposten og senere også deres nettavis Vesterålen Online. I tillegg har Olsen hatt frilansoppdrag for mange av landets største redaksjoner og mediehus, som TV2, NRK, VG, Dagbladet, Aftenposten, Nordlys, Avisa Nordland, m.fl.