NorgeForsvaret foretar kuvending

Leopard 2 stridsvogner og CV90 stormpanservogner, tilhørende Panserbataljonen, under øvelse REIN 1. // Norwegian Army Leopard 2A4NO MBTs and CV90 IFVs, assigned to the Armored Battalion of Brigade North, during exercise REIN 1. Foto: OLE-SVERRE HAUGLI/FORSVARET

Etter først å ha besluttet i mai at det var nødvendig å parkere alt beltegående materiell i Panserbataljonen og Telemark Bataljon for å spare penger, har Forsvaret nå foretatt en oppsiktsvekkende kuvending.

Av KJETIL STORMARK / kjetil@aldrimer.no

Aldrimer.no kunne onsdag fortelle at det var tatt beslutning om å parkere alle stridsvogner og annet beltegående materiell i Panserbataljonen. Årsaken var at det var behov for å spare penger slik at Panserbataljonen og andre mekaniserte avdelinger ville ha råd til å være med på NATOs storøvelse . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Kjetil Stormark

Kjetil Stormark er en journalist, forfatter og redaktør med mer enn 30 års journalistisk fartstid. Hans spesialområder er forsvars- og sikkerhetspolitikk, Forsvaret, politiet, terrorangrepene 22. juli 2011 spesielt og terrorisme generelt, etterretning, ekstremisme og historiske forhold fra den kalde krigen. Han har gjennomført mange dokumentarprosjekter, både som bøker og filmer. Stormark blir mye brukt som kommentator på stoffområder han dekker. Stormark er tidligere PR-rådgiver i byrået JKL Oslo. Stormark var presseråd for den norske FN-delegasjonen i New York da Norge var medlem av Sikkerhetsrådet i 2001-2002.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.