EuropaFramgang i samtaler om reiser mellom USA og EU

NTB09/07/20201 min

USAs utenriksminister Mike Pompeo sier det har vært framgang i samtalene om gjenopptakelse av reiseaktivitet mellom USA og europeiske land.

– Vi har hatt ordentlig framgang, teknisk framgang, sier Pompeo om samtalene med EU.

Målet er å sette opp et trygt system for gjenåpning av reiseaktivitet, ifølge Pompeo.

Reiseaktivitet til og fra USA har vært stanset som følge av koronapandemien. Selv om EU-land nylig har åpnet for reiser til og fra en rekke land som følge av lav smitteutvikling, har USA så langt fortsatt vært et unntak.

Smittespredningen i USA har blusset opp i deler av landet den siste tiden, spesielt i flere delstater i sør.

(©NTB)

***

Tips oss: Vet du noe om denne saken eller har du nyhetstips om andre saker du vil at vi skal skrive om? Ta kontakt med oss, enten på post@aldrimer.no eller via det krypterte kontaktskjemaet på våre nettsider eller send en kryptert melding via appen Signal til tlf. 4177 5050.

Støtt oss: Vi blir veldig glade dersom du ønsker å støtte vår kritiske og uavhengige journalistikk økonomisk. Mer informasjon her.

NTB

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.