NorgeFrp: 180 mrd og 2 prosent innen 2024

JOKER: Frps rabulist, nestleder Per Sandberg, har som leder av redaksjonskomiteen en nøkkelrolle på landsmøtet til Frp. Foto: FRP

Frps landsmøte har vedtatt en opptrapping av forsvarsbudsjettet til minst 2 prosent av BNP senest i 2024. Frp vil også gi forsvarssjefens minimum 180 milliarder ekstra de 20 neste årene.

Av KJETIL STORMARK / kjetil@aldrimer.no og RUNE S. ALEXANDERSEN

Det var et enstemmig landsmøte i Frp som søndag vedtok resolusjonen som de håper skal styrke Forsvaret vesentlig i årene framover.

– Vi mener at vi sammen med forslagsstillerne har kommet fram til et resultat som viser at Frp ønsker å bygge opp og ta igjen det betydelige etterslepet på Forsvaret som har kommet under gjentatte . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Kjetil Stormark

Kjetil Stormark er en journalist, forfatter og redaktør med mer enn 30 års journalistisk fartstid. Hans spesialområder er forsvars- og sikkerhetspolitikk, Forsvaret, politiet, terrorangrepene 22. juli 2011 spesielt og terrorisme generelt, etterretning, ekstremisme og historiske forhold fra den kalde krigen. Han har gjennomført mange dokumentarprosjekter, både som bøker og filmer. Stormark blir mye brukt som kommentator på stoffområder han dekker. Stormark er tidligere PR-rådgiver i byrået JKL Oslo. Stormark var presseråd for den norske FN-delegasjonen i New York da Norge var medlem av Sikkerhetsrådet i 2001-2002.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.