NorgeFrykter effekt av kutt i goder

Rune S. Alexandersen23/03/201713 min
FRYKTER FOR REKRUTTERINGEN: Kutt i boligordninger i Forsvaret kan føre til lavere ståtid og dårligere rekruttering, frykter Norges Offisersforbund (NOF). Her er befalsskoleelever ved Luftforsvarets befalsskole. Foto: TORGEIR HAUGAARD/FORSVARET

Norges Offisersforbund (NOF) og Befalets Fellesorganisasjon (BFO) er bekymret for millionkutt i forsvarsansattes goder, spesielt i boligstøtteordningene. – Vi tror det kan bidra til at ansatte slutter tidligere, frykter forbundsleder Torbjørn Bongo i NOF. – Hvis man presser for hardt, gjør man noe med innsatsviljen, sier BFO-leder Jens Jahren.

Av RUNE S. ALEXANDERSEN / rune@aldrimer.no

Norges Offisersforbund (NOF) har identifisert sparetiltak og kutt i personalordninger på til sammen 113 millioner kroner årlig i det såkalte «insentivprosjektet» i Forsvaret. Det opprører mange av medlemmene. En kommentar i 

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Rune S. Alexandersen

Utdannet journalist (35) fra Høgskolen i Bodø som har studert russisk språk, historie, litteratur og politikk. Har mange års fartstid fra Bladet Nordlys og har vært innom Stavanger Aftenblad, NRK og flere lokalaviser.