NorgeFrykter Hæren går ned for telling

Thorstein Korsvold15/05/20185 min
https://www.aldrimer.no/wp-content/uploads/2017/10/20170621tk_R9856-1280x839.jpg

Kavaleriklubbens leder frykter Hæren står overfor en dyp krise, dersom det hærsjefen advarer mot - 15-20 år uten operative stridsvogner - blir en realitet. – Da har vi mistet hele ryggraden i Hæren, sier Øyvind Isachsen.

Av THORSTEIN KORSVOLD / thorstein@aldrimer.no

I dag presenterer regjeringen sitt reviderte nasjonalbudsjett. Flere kilder opplyser til Aldrimer.no at de ikke tror det kommer penger til nye stridsvogner. Opplysningene innebærer - om de stemmer - at løftene om nye stridsvogner innen 2019 henger i en meget tynn tråd.

Les også:

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

NB: Alle abonnementer som bestilles fra nå til 20. juli får en ekstra måned gratis, på grunn av ferielukking i juli.

Årsabb. Kr 2399,-

Halvt år Kr 1599,-

Kvartal Kr 799,-

Månedlig Kr 279,-

Årsabb. bedrift Kr. 7490,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabb. bibliotek Kr. 4990,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Thorstein Korsvold

Thorstein Korsvold er journalist med rundt 15 års erfaring. Han er utdannet cand.mag. med toårig journaliststudium i tillegg. Korsvold har omfattende tv-erfaring etter 11 år i TV 2 Nyhetene, der han dekket både innenriks- og utenriksstoff. Helse, forskning og klimastoff er blant spesialområdene, men de siste årene har interessen dreiet mot forsvars-, beredskaps- og sikkerhetspolitiske spørsmål. Han har dekket en rekke store saker for TV 2, blant annet brannene i Lærdal og Gudvangatunnelen, terrorangrep i Paris, Brexit, krigen i Syria og flyktningkrisen, tsunamien i Japan og krigen i Ukraina. Korsvold har også laget film, og er prisbelønnet som fotograf.