NorgeGir forsvarsministeren tidsfrist

Forsvarsminister Ine Erksen Søreide gratulerer en av offiserene under medaljeseremonien for NORTAD sitt oppdrag i MINUSMA i Mali. 9. desember 2016. Foto: TORBJØRN KJOSVOLD/FORSVARET

Lederen av Norges Offisersforbund (NOF), Torbjørn Bongo, krever at forsvarsminister Ine Eriksen Søreide snarest sørger for at strukturstudien for Heimevernet blir offentlig tilgjengelig. Han gir statsråden frist til midten av august.

Av KJETIL STORMARK / kjetil@aldrimer.no

Bongo reagerer sterkt på at Forsvarsdepartementet (FD), gjennom lederen av  Avdeling for forsvarspolitikk og langtidsplanlegging, har sørget for at rapporten fra Forsvarets forskningsinstiitutt (FFI) ikke kan legges fram før tidligst i slutten av oktober.

Les mer:

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Kjetil Stormark

Kjetil Stormark er en journalist, forfatter og redaktør med mer enn 30 års journalistisk fartstid. Hans spesialområder er forsvars- og sikkerhetspolitikk, Forsvaret, politiet, terrorangrepene 22. juli 2011 spesielt og terrorisme generelt, etterretning, ekstremisme og historiske forhold fra den kalde krigen. Han har gjennomført mange dokumentarprosjekter, både som bøker og filmer. Stormark blir mye brukt som kommentator på stoffområder han dekker. Stormark er tidligere PR-rådgiver i byrået JKL Oslo. Stormark var presseråd for den norske FN-delegasjonen i New York da Norge var medlem av Sikkerhetsrådet i 2001-2002.