NorgeGir forsvarsministeren tidsfrist

https://www.aldrimer.no/wp-content/uploads/2016/12/20161209tk_R4245.jpg

Lederen av Norges Offisersforbund (NOF), Torbjørn Bongo, krever at forsvarsminister Ine Eriksen Søreide snarest sørger for at strukturstudien for Heimevernet blir offentlig tilgjengelig. Han gir statsråden frist til midten av august.

Av KJETIL STORMARK / kjetil@aldrimer.no

Bongo reagerer sterkt på at Forsvarsdepartementet (FD), gjennom lederen av  Avdeling for forsvarspolitikk og langtidsplanlegging, har sørget for at rapporten fra Forsvarets forskningsinstiitutt (FFI) ikke kan legges fram før tidligst i slutten av oktober.

Les mer:

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

NB: Alle abonnementer som bestilles fra nå til 20. juli får en ekstra måned gratis, på grunn av ferielukking i deler av juli.

Årsabb. Kr 2399,-

Halvt år Kr 1599,-

Kvartal Kr 799,-

Månedlig Kr 279,-

Årsabb. bedrift Kr. 7490,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabb. bibliotek Kr. 4990,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Kjetil Stormark

Kjetil Stormark er en journalist, forfatter og redaktør med mer enn 30 års journalistisk fartstid. Hans spesialområder er forsvars- og sikkerhetspolitikk, Forsvaret, politiet, terrorangrepene 22. juli 2011 spesielt og terrorisme generelt, etterretning, ekstremisme og historiske forhold fra den kalde krigen. Han har gjennomført mange dokumentarprosjekter, både som bøker og filmer. Stormark blir mye brukt som kommentator på stoffområder han dekker. Stormark er tidligere PR-rådgiver i byrået JKL Oslo. Stormark var presseråd for den norske FN-delegasjonen i New York da Norge var medlem av Sikkerhetsrådet i 2001-2002.