NorgeGod jul og godt nyttår!

God jul og godt nyttår ønskes alle våre lesere. Følg oss også i 2018 for å få med deg viktige nyhetssaker som belyser hvordan det står til med Norges sivile og militære beredskap. Foto: SHUTTERSTOCK.COM

Vi ønsker alle våre lesere en riktig god jul og et godt nyttår!

I jul og romjul tar redaksjonen julefri, og kommer bare med oppdateringer dersom vi har noe spesielt å melde.

Vi håper dere alle får en deilig og fredsælt julefeiring, uansett hvor dere måtte befinne dere. En spesiell hilsen går til alle som feirer julen med å ivareta samfunnets sikkerhet og beredskap, enten det er i nødetatene, andre beredskapsetater eller -funksjoner eller i militær uniform innenlands og utenlands. Takk for innsatsen dere gjør. Vi er dere alle takknemlige . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Kjetil Stormark

Kjetil Stormark er en journalist, forfatter og redaktør med mer enn 30 års journalistisk fartstid. Hans spesialområder er forsvars- og sikkerhetspolitikk, Forsvaret, politiet, terrorangrepene 22. juli 2011 spesielt og terrorisme generelt, etterretning, ekstremisme og historiske forhold fra den kalde krigen. Han har gjennomført mange dokumentarprosjekter, både som bøker og filmer. Stormark blir mye brukt som kommentator på stoffområder han dekker. Stormark er tidligere PR-rådgiver i byrået JKL Oslo. Stormark var presseråd for den norske FN-delegasjonen i New York da Norge var medlem av Sikkerhetsrådet i 2001-2002.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.