Norge— Grundig og interessant HV-rapport

ARKTISK FRYKT: Den amerikanske forsvarseksperten Harry Bader frykter terroraksjoner i Arktis, og vil ha større beredskap. Her bilde fra Heimevernet som driver styrkebeskyttelse av frakter under øvelse Joint Viking i mars 2015. Foto: OLE SVERRE HAUGLI/HÆREN

Nestleder i Venstre, Ola Elvestuen, mener det er helt avgjørende at utkastet til HV-rapport ferdigstilles og gjøres tilgjengelig før stortingsvalget.

Av KJETIL STORMARK / kjetil@aldrimer.no

— Jeg har lest rapporten med stor interesse, og mener det er helt avgjørende at den ferdigstilles og gjøres tilgjengelig før valget. Gjerne med kommentarer om alle forbehold Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) og Forsvarsdepartementet (FD) måtte ha om innhold og prosess, sier Elvestuen til Aldrimer.no.

Les mer: 

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Kjetil Stormark

Kjetil Stormark er en journalist, forfatter og redaktør med mer enn 30 års journalistisk fartstid. Hans spesialområder er forsvars- og sikkerhetspolitikk, Forsvaret, politiet, terrorangrepene 22. juli 2011 spesielt og terrorisme generelt, etterretning, ekstremisme og historiske forhold fra den kalde krigen. Han har gjennomført mange dokumentarprosjekter, både som bøker og filmer. Stormark blir mye brukt som kommentator på stoffområder han dekker. Stormark er tidligere PR-rådgiver i byrået JKL Oslo. Stormark var presseråd for den norske FN-delegasjonen i New York da Norge var medlem av Sikkerhetsrådet i 2001-2002.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.