NorgeHæren ber om flere årsverk

Personell fra Telemark bataljon sin støtteeskadron driver med vedlikehold av Leopard 2A4 i juni 2018 før avdelingen skal trene på militære operasjoner i urbane miljøer i Tyskland for å gjøre seg klar til NATO beredskap. Foto: FREDERIK RINGNES/FORSVARET

Hæren ber om å bli tilført 25-30 nye, «varig finansierte årsverk», for å være i stand til å gjennomføre de planlagte endringene av vedlikeholdstjenesten i Forsvaret. Uten disse årsverkene vil «landdelen av det nye konseptet for vedlikehold i Forsvaret ikke (…) fungere», konstaterer Hæren.

Av KJETIL STORMARK / kjetil@aldrimer.no

Vedlikeholdstjenesten skal sentraliseres. Hærens verksteder overtas fra nyttår av Forsvarets logistikkorganisasjon (FLO). Større deler av vedlikeholdet av fly og helikoptre i Luftforsvaret blir dessuten satt ut til . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Kjetil Stormark

Kjetil Stormark er en journalist, forfatter og redaktør med mer enn 30 års journalistisk fartstid. Hans spesialområder er forsvars- og sikkerhetspolitikk, Forsvaret, politiet, terrorangrepene 22. juli 2011 spesielt og terrorisme generelt, etterretning, ekstremisme og historiske forhold fra den kalde krigen. Han har gjennomført mange dokumentarprosjekter, både som bøker og filmer. Stormark blir mye brukt som kommentator på stoffområder han dekker. Stormark er tidligere PR-rådgiver i byrået JKL Oslo. Stormark var presseråd for den norske FN-delegasjonen i New York da Norge var medlem av Sikkerhetsrådet i 2001-2002.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.