fbpx
 

NorgeHøyretopper krangler om forsvarsbudsjettet

Rune S. Alexandersen23/12/20166 min
https://www.aldrimer.no/wp-content/uploads/2016/12/09082016FØ-6595.jpg

Høyrefolk krangler åpenlyst i sosiale medier om hvorvidt regjeringen har fått på plass en budsjettmekanisme i forsvarsbudsjettet som kompenserer for prisveksten på forsvarsmateriell. «Umulig å finne ut av», skriver generalsekretær Geir Løndal i Institutt for forsvarsopplysning (IFO), som er tidligere strategi- og kommunikasjonssjef i Høyre. «Dette blir for dumt», svarer politisk rådgiver i Forsvarsdepartementet, Audun Halvorsen (H).

Av RUNE S. ALEXANDERSEN / rune@aldrimer.no

De siste dagene har Institutt for forsvarsopplysning (IFO) og den politiske ledelsen i Forsvarsdepartementet kranglet om prisveksten på forsvarsmateriell og hvorvidt regjeringen har tatt grep for å dekke inn dette . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabb. (introtilbud til 10. juni) Kr 1889,-

Prøv en måned Kr 10,- (forlenges til ordinær månedspris)

Årsabb. Kr 2599,-

Halvt år Kr 1599,-

Kvartal Kr 799,-

Månedlig Kr 279,-

Årsabb. bedrift Kr. 8490,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabb. bibliotek Kr. 5490,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Rune S. Alexandersen

Utdannet journalist (35) fra Høgskolen i Bodø som har studert russisk språk, historie, litteratur og politikk. Har mange års fartstid fra Bladet Nordlys og har vært innom Stavanger Aftenblad, NRK og flere lokalaviser.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.