NorgeVenstre vil utrede Andøya/Evenes-tallene

Rune S. Alexandersen06/11/201611 min
GOD SIKT: På Andøya er det flatt og hav på tre kanter. Det gir god sikt. Her er et Orion P-3N, Hjalmar Riiser-Larsen, fra 333-skvadronen. Foto: TORBJØRN KJOSVOLD/FORSVARETS MEDIESENTER

Partiene på Stortinget ble ikke enige om langtidsplanen søndag. Venstre kjemper fortsatt for Hæren og Heimevernet og krever i tillegg en bedre utredning rundt Evenes/Andøya-spørsmålet. –Det er for lett å gå bort fra Andøya sånn som det ligger an nå, sier nestleder Ola Elvestuen (Venstre).

Av RUNE S. ALEXANDERSEN / rune@aldrimer.no

Høyre, Frp og Arbeiderpartiet kan alene sikre flertall for hovedlinjene i langtidsplanen, men målet er et bredt forlik. Da må Venstre, KrF og Senterpartiet overbevises om å droppe konkrete krav om blant annet satsing på Hæren . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Rune S. Alexandersen

Utdannet journalist (35) fra Høgskolen i Bodø som har studert russisk språk, historie, litteratur og politikk. Har mange års fartstid fra Bladet Nordlys og har vært innom Stavanger Aftenblad, NRK og flere lokalaviser.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.