NorgeKrever at Stortinget handler

Hilde Flobergseter, leder av Bevar Andøya Flystasjon (BAF). Foto: KJETIL STORMARK/ALDRIMER.NO

Leder av folkeaksjonen «Bevar Andøya flystasjon» (BAF), Hilde Flobergseter, er sterkt kritisk til at regjeringen ikke vil svare på om den norske sikkerhetspolitikken ligger fast eller ikke.

Av KJETIL STORMARK / kjetil@aldrimer.no

Torsdag sendte hun epost til medlemmene av Stortingets utenriks- og forsvarskomite der hun krever at Stortinget våkner og begynner å stille kritiske spørsmål. Den siste uken har det vært en markant økning i amerikansk maritim overvåkingsaktivitet i nordområdene.

Vil ikke svare

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Kjetil Stormark

Kjetil Stormark er en journalist, forfatter og redaktør med mer enn 30 års journalistisk fartstid. Hans spesialområder er forsvars- og sikkerhetspolitikk, Forsvaret, politiet, terrorangrepene 22. juli 2011 spesielt og terrorisme generelt, etterretning, ekstremisme og historiske forhold fra den kalde krigen. Han har gjennomført mange dokumentarprosjekter, både som bøker og filmer. Stormark blir mye brukt som kommentator på stoffområder han dekker. Stormark er tidligere PR-rådgiver i byrået JKL Oslo. Stormark var presseråd for den norske FN-delegasjonen i New York da Norge var medlem av Sikkerhetsrådet i 2001-2002.