RusslandHun er norsk Zapad-observatør

Ole Dag Kvamme20/09/20175 min
https://www.aldrimer.no/wp-content/uploads/2017/09/IMG_1701-1.jpg

Sjef Ragnhild V. Hustad ved Rustningskontrollkontoret kan ikke gå god for antallet soldater som oppgis å delta i Zapad 2017. – Vi observerer, men teller ikke soldater, sier den norske observatøren.

Av OLE DAG KVAMME / oledag@aldrimer.no

Onsdag er siste dagen observatørkorpset vil følge Zapad-øvelsene i Hviterussland. Da er det det hærens kamptreningsområde i Borisovskij som står på programmet. Her skal også den hviterussiske presidenten Aleksander Lukasjenko komme på besøk, ifølge informasjon Hustad har fått.

I løpet av de tre første dagene hadde observatør Ragnhild V . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabb. Kr 2399,-

Halvt år Kr 1599,-

Kvartal Kr 799,-

Månedlig Kr 279,-

Årsabb. bedrift Kr. 7490,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabb. bibliotek Kr. 4990,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Ole Dag Kvamme

Ole Dag Kvamme er frilansjournalist med base i Kristiansand. Han har tidligere arbeidet i eller for Fædrelandsvennen, Agderposten, NTB, Aftenposten og Forsvarets Forum. Kvamme har også vært lektorvikar i journalistikk ved Mediehøgskolen NLA Gimlekollen 2014. Han er utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.