NorgeMood: – Styrk HV og behold KJK

Rune S. Alexandersen13/09/20164 min
https://www.aldrimer.no/wp-content/uploads/2016/06/HV_grebe2016_02.jpg

Robert Mood advarer regjeringen mot å satse alt på strategiske kapasiteter som kampfly og ubåter. Han mener Norge bør styrke Heimevernet og beholde Kystjegerkommandoen.

Av RUNE S. ALEXANDERSEN / rune@aldrimer.no

Robert Mood (57) har 40 års erfaring fra Forsvaret. Nå er generalløytnanten ferdig som Norges mann i NATO og er enda friere til å si hva han vil.

– Med Regjeringens store forsvarsplan vil forsvarsevnen bli svakere de neste fem til ti år. Ikke sterkere. Kan vi ta sjansen på å la det skje? spør han i

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

NB: Alle abonnementer som bestilles fra nå til 20. juli får en ekstra måned gratis, på grunn av ferielukking i deler av juli.

Årsabb. Kr 2399,-

Halvt år Kr 1599,-

Kvartal Kr 799,-

Månedlig Kr 279,-

Årsabb. bedrift Kr. 7490,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabb. bibliotek Kr. 4990,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Rune S. Alexandersen

Utdannet journalist (35) fra Høgskolen i Bodø som har studert russisk språk, historie, litteratur og politikk. Har mange års fartstid fra Bladet Nordlys og har vært innom Stavanger Aftenblad, NRK og flere lokalaviser.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.