fbpx
 

Norge— MPA-kapasitet fra gult til rødt

https://www.aldrimer.no/wp-content/uploads/2017/06/D77I5943-1280x732.jpg

Forbundsleder Torbjørn Bongo i Norges Offisersforbund (NOF) mener forsvarsledelsen ikke tar på tilstrekkelig alvor den vanskelige drftssituasjonen for de maritime P-3C Orion overvåkingsflyene. Han mener situasjonen nå er gått «fra gult til rødt».

Av KJETIL STORMARK / kjetil@aldrimer.no

Aldrimer.no avslørte torsdag at de norske overvåkingsflyene i de to påfølgende ukene hadde vært uten operative tokt i minst halvannen uke.

Les mer:

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabb. (introtilbud til 1. juni) Kr 1889,-

Årsabb. Kr 2599,-

Halvt år Kr 1599,-

Kvartal Kr 799,-

Månedlig Kr 279,-

Årsabb. bedrift Kr. 8490,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabb. bibliotek Kr. 5490,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Kjetil Stormark

Kjetil Stormark er en journalist, forfatter og redaktør med mer enn 30 års journalistisk fartstid. Hans spesialområder er forsvars- og sikkerhetspolitikk, forsvaret, politiet, terrorangrepene 22. juli 2011 spesielt og terrorisme generelt, etterretning, ekstremisme og historiske forhold fra den kalde krigen. Han har gjennomført mange dokumentarprosjekter, både som bøker og filmer. Stormark blir mye brukt som kommentator på stoffområder han dekker. Stormark er tidligere PR-rådgiver i byrået JKL Oslo. Stormark var presseråd for den norske FN-delegasjonen i New York da Norge var medlem av Sikkerhetsrådet i 2001-2002.