NorgeNå trenger vi DIN hjelp!

Utredningsleder brigader Aril Brandvik og forsvarssjef admiral Haakon Stephen Bruun-Hanssen presenterte statusrapport for Landmaktsutredningen på et møte i Litteraturhuset i Oslo mandag 19. juni 2017. Foto: FREDRIK NAUMANN/FELIX FEATURES

KOMMENTAR: Aldrimer.no har rettet et kritisk søkelys mot Norges forsvarsevne, sikkerhet og beredskap helt siden 1. juni 2015. Etter fire år trenger vi nå DIN hjelp for å sikre videre drift.

Av KJETIL STORMARK / ansvarlig redaktør / kjetil@aldrimer.no

Er du blant de som har merket at det har blitt færre oppdateringer, flere NTB-artikler og mindre egensaker på Aldrimer.no de siste ukene og månedene? Det er det dessverre en grunn til. Etter over fire års drift ved hjelp av filantropisk støtte fra . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Kjetil Stormark

Kjetil Stormark er en journalist, forfatter og redaktør med mer enn 30 års journalistisk fartstid. Hans spesialområder er forsvars- og sikkerhetspolitikk, Forsvaret, politiet, terrorangrepene 22. juli 2011 spesielt og terrorisme generelt, etterretning, ekstremisme og historiske forhold fra den kalde krigen. Han har gjennomført mange dokumentarprosjekter, både som bøker og filmer. Stormark blir mye brukt som kommentator på stoffområder han dekker. Stormark er tidligere PR-rådgiver i byrået JKL Oslo. Stormark var presseråd for den norske FN-delegasjonen i New York da Norge var medlem av Sikkerhetsrådet i 2001-2002.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.