Norge–  Naivt. Regjeringen har ansvaret

Erik Hattrem27/09/201814 min
Stortingsrepresentant Liv Signe Navarsete. Foto: SENTERPARTIET

Forsvarspolitiker Liv Signe Navarsete (Sp) skjønner ikke hvordan det er mulig å publisere et detaljert kart over alle norske forsvarsanlegg. Den tidligere Sp-lederen mener regjeringen må ta det hele og fulle ansvaret.

Av ERIK HATTREM / post@aldrimer.no

Stortingsrepresentant for Senterpartiet og medlem i utenriks- og forsvarskomiteen, Liv Signe Navarsete, sier hun ikke har ord for å beskrive sin reaksjon på Forsvarsdepartementet og NSMs kartskandale. 

Les mer: Avslører topphemmelige forsvarsanlegg

Les . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Erik Hattrem

Erik Hattrem er journalist med organisert kriminalitet, sikkerhet og forsvarsstoff som spesialområde. Han har tidligere jobbet for Dagbladet og NRK. Hattrem har dekket organiserte banders virksomhet i Norge, 22.juli-saken, forsvarsstoff og offentlig beredskap, terrorisme og utenriksstoff fra konfliktområder.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.