Norge– Norge opptrer aggressivt overfor Russland

Thorstein Korsvold09/03/2017621 min
Hedda Bryn Langemyr, tidligere leder for Norges Fredsråd. Foto: NORGES FREDSRÅD

Fredsaktivist Hedda Bryn Langemyr mener Norge opptrer aggressivt overfor Russland, og har refset politiske partier fra SV til Fremskrittspartiet. Men de som beskylder henne for å være naiv i sikkerhetspolitikken, blir gjerne overrasket over en del av standpunktene.

Av THORSTEIN KORSVOLD / thorstein@aldrimer.no

Hedda Bryn Langemyr (36) er daglig leder i Norges Fredsråd. Hun har markert seg godt i samfunnsdebatten den siste tiden. Norges politikk overfor Russland, militære engasjement i utlandet, Forsvarets langtidsplan, utstasjoneringen av amerikanske soldater i Norge - Hedda har svingt pisken over alt sammen. Store deler av det politiske etablissementet og journaliststanden har . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Thorstein Korsvold

Thorstein Korsvold er journalist med rundt 15 års erfaring. Han er utdannet cand.mag. med toårig journaliststudium i tillegg. Korsvold har omfattende tv-erfaring etter 11 år i TV 2 Nyhetene, der han dekket både innenriks- og utenriksstoff. Helse, forskning og klimastoff er blant spesialområdene, men de siste årene har interessen dreiet mot forsvars-, beredskaps- og sikkerhetspolitiske spørsmål. Han har dekket en rekke store saker for TV 2, blant annet brannene i Lærdal og Gudvangatunnelen, terrorangrep i Paris, Brexit, krigen i Syria og flyktningkrisen, tsunamien i Japan og krigen i Ukraina. Korsvold har også laget film, og er prisbelønnet som fotograf.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.