NorgePartirunden: Høyre

Thorstein Korsvold22/08/201729 min
Statsminister Erna Solberg, forsvarsminister Ine Eriksen Søreide og Frp-nestleder Per Sandberg la fredag 17. juni 2016 fram regjeringens nye langtidsplan for Forsvaret. Foto: FREDRIK NAUMANN/FELIX FEATURES

– Høyre har vist i praksis at det er forsvarspolitikken som er viktigst for staten. Det sier Hårek Elvenes. Han mener regjeringen har snudd en lang negativ trend. Høyre er først ut i Aldrimer.nos spørsmålsrunde til alle partiene.

Av THORSTEIN KORSVOLD / thorstein@aldrimer.no

Det er ikke lang tid til valget, og Aldrimer.no har laget en liste med spørsmål som vi nå ber samtlige partier besvare. Høyres forsvarspolitiske talsmann Hårek Elvenes tok utfordringen, og er dermed førstemann ut. Han er - ikke overraskende - klar på at regjeringen . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Thorstein Korsvold

Thorstein Korsvold er journalist med rundt 15 års erfaring. Han er utdannet cand.mag. med toårig journaliststudium i tillegg. Korsvold har omfattende tv-erfaring etter 11 år i TV 2 Nyhetene, der han dekket både innenriks- og utenriksstoff. Helse, forskning og klimastoff er blant spesialområdene, men de siste årene har interessen dreiet mot forsvars-, beredskaps- og sikkerhetspolitiske spørsmål. Han har dekket en rekke store saker for TV 2, blant annet brannene i Lærdal og Gudvangatunnelen, terrorangrep i Paris, Brexit, krigen i Syria og flyktningkrisen, tsunamien i Japan og krigen i Ukraina. Korsvold har også laget film, og er prisbelønnet som fotograf.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.