NorgeProblemene ikke meldt videre

Sjef Brigade Nord, brigader Lars Lervik, i sin CV90 stridsledelsesvogn, under NATO-øvelsen Trident Juncture 18 i Norge. Foto: OLE-SVERRE HAUGLI/FORSVARET

Da personellet på en norsk CV-90 stormpanservogn meldte om lekkasje av hydraulikkvæske under NATO-øvelsen Trident Juncture 2018 i oktober/november i fjor, var det første gang Hærens hovedverneombud hørte om problemet.

Av KJETIL STORMARK / kjetil@aldrimer.no

Det opplyser Hærens hovedverneombud, Thomas Norman Hansen, til Aldrimer.no.

Les mer: Helsefarlige feil på nye kampvogner

«Ikke et problem»

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Kjetil Stormark

Kjetil Stormark er en journalist, forfatter og redaktør med mer enn 30 års journalistisk fartstid. Hans spesialområder er forsvars- og sikkerhetspolitikk, Forsvaret, politiet, terrorangrepene 22. juli 2011 spesielt og terrorisme generelt, etterretning, ekstremisme og historiske forhold fra den kalde krigen. Han har gjennomført mange dokumentarprosjekter, både som bøker og filmer. Stormark blir mye brukt som kommentator på stoffområder han dekker. Stormark er tidligere PR-rådgiver i byrået JKL Oslo. Stormark var presseråd for den norske FN-delegasjonen i New York da Norge var medlem av Sikkerhetsrådet i 2001-2002.