NorgeSlår alarm om at matforsyning kan bli truet

Oslo 20200314. Lageret til dagligvareleverandøren Asko i Oslo er fylt med varer. Mange butikker får påfyll herfra på lørdag, etter at hyllene ble tømt av folk som hamstrer mat på grunn av koronavirusets spredning. Foto: Tore Bekken / Asko / NTB scanpix

NorgesGruppen har advart regjeringen om at at matforsyningssituasjonen er kritisk og at det er nødvendig at nøkkelpersoner i selskapet får tilbud om å bli testet for Covid-19. Foreløpig møter dagligvaregiganten en kald skulder hos helsemyndighetene.

kjetil@aldrimer.no

Det er konsernsjefen i NorgesGruppen, Runar Hollevik, som slår alarm i et brev til næringsminister Iselin Nybø og helse- og omsorgsminister Bent Høie, datert 23. mars i år.

Økende sykefravær

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Kjetil Stormark

Kjetil Stormark er en journalist, forfatter og redaktør med mer enn 30 års journalistisk fartstid. Hans spesialområder er forsvars- og sikkerhetspolitikk, Forsvaret, politiet, terrorangrepene 22. juli 2011 spesielt og terrorisme generelt, etterretning, ekstremisme og historiske forhold fra den kalde krigen. Han har gjennomført mange dokumentarprosjekter, både som bøker og filmer. Stormark blir mye brukt som kommentator på stoffområder han dekker. Stormark er tidligere PR-rådgiver i byrået JKL Oslo. Stormark var presseråd for den norske FN-delegasjonen i New York da Norge var medlem av Sikkerhetsrådet i 2001-2002.