NorgeStyrk HV krever regjeringens avgang

Alf Ragnar Olsen28/09/201817 min
Trondheim 20180911. Med ett år igjen til kommunevalget er statsministeren Erna Solberg på storbyturné med blant annet besøk på HV 12 garnison på Værnes. Her snakker hun med noen av de US marines som er på Værnes garnison. Foto: NED ALLEY/NTB SCANPIX

– Listen over topphemmelige forsvarsanlegg som er publisert er som en ønskeliste fra russisk etterretning. Saken får kritikken i den alvorlige objektsikringssaken til å blekne. Regjeringen og NSM har skadet rikets sikkerhet langt mer enn Treholt gjorde. Det må få konsekvenser. Det er soleklart at regjeringen må gå av, sier Frode Larsen i Styrk HV. 

Av ALF RAGNAR OLSEN / alf@aldrimer.no

Skandalen som har oppstått rundt kartbasen der Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM), på oppdrag fra Forsvarsdepartementet, har plottet inn og avslørt lokaliseringen av topphemmelige militære anlegg er så alvorlig at den bør føre til . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Alf Ragnar Olsen

Alf Ragnar Olsen er journalist i Aldrimer.no med base på Andenes i Nordland og har hovedansvar for nyhetsdekningen fra Nord-Norge. Han er utdannet innen statsvitenskap og økonomi fra Universitetet Nord. Olsen har over tjue års erfaring som journalist og fotograf med spesialisering innenfor forsvars- og beredskapsrelaterte temaer. Han startet sin journalistiske løpebane i Bladet Vesterålen. Deretter jobbet Olsen tjue år som journalist i Andøyposten og senere også deres nettavis Vesterålen Online. I tillegg har Olsen hatt frilansoppdrag for mange av landets største redaksjoner og mediehus, som TV2, NRK, VG, Dagbladet, Aftenposten, Nordlys, Avisa Nordland, m.fl.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.