Norge— Tar situasjonen på alvor

Mannskapet på Orion P3 på Andøya flystasjon. Foto: TORGEIR HAUGAARD/FORSVARET

— Vi ønsker å understreke at Luftforsvarets ledelse tar situasjonen på Andøya på største alvor, sier kommunikasjonssjef Stian Roen i Luftforsvarsstaben.

Av KJETIL STORMARK / kjetil@aldrimer.no

«Det vil alltid være en viss bekymring i en slik stor omstillingsprosess, og vi forstår frustrasjonen mange kan kjenne på. Det er tatt viktige strategiske beslutninger som skal styrke forsvarsevnen. Dette krever omfattende endringer som treffer enkeltmennesker og avdelinger hardt», sier major Stian Roen.

Bra hittil i år

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Kjetil Stormark

Kjetil Stormark er en journalist, forfatter og redaktør med mer enn 30 års journalistisk fartstid. Hans spesialområder er forsvars- og sikkerhetspolitikk, Forsvaret, politiet, terrorangrepene 22. juli 2011 spesielt og terrorisme generelt, etterretning, ekstremisme og historiske forhold fra den kalde krigen. Han har gjennomført mange dokumentarprosjekter, både som bøker og filmer. Stormark blir mye brukt som kommentator på stoffområder han dekker. Stormark er tidligere PR-rådgiver i byrået JKL Oslo. Stormark var presseråd for den norske FN-delegasjonen i New York da Norge var medlem av Sikkerhetsrådet i 2001-2002.