NorgeTidligere e-topp: — Dette er helt sykt!

Erik Hattrem27/09/201814 min
Dette er ett av forsvarsanleggene som er kompromittert ved publiseringen av den nye kartbasen, Foto: ERIK HATTREM/ALDRIMER.NNO

Den tidligere sjefen for avdelingen E14 i Etterretningstjenesten, Ola Kaldager, mener at russiske etterretningsoffiserer i Norge nå får reiseruten rett i fanget av norske myndigheter.

Av ERIK HATTREM / post@aldrimer.no

Ola Kaldager har en lang karriere bak seg fra Forsvaret og Etterretningstjenesten. På slutten av 90-tallet ledet han den nå svært omtalte avdelingen E14. Etter at han sluttet i Forsvaret, har han jobbet som sivil sikkerhet- og etterretningsekspert.

— Oi, oi, oi

Han reagerer . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Erik Hattrem

Erik Hattrem er journalist med organisert kriminalitet, sikkerhet og forsvarsstoff som spesialområde. Han har tidligere jobbet for Dagbladet og NRK. Hattrem har dekket organiserte banders virksomhet i Norge, 22.juli-saken, forsvarsstoff og offentlig beredskap, terrorisme og utenriksstoff fra konfliktområder.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.