NorgeTidligere HV-topp: — Rikets sikkerhet i fare

Erik Hattrem27/09/20184 min
Kommandørkaptein Svein Jarle Jacobsen (p), tidligere sjef for Sjøheimevernet. Foto: THORSTEIN KORSVOLD/ALDRIMER.NO

Tidligere stabssjef for Sjøforsvarets taktiske kommando reagerer sterkt på at norske, hemmelige militære objekter blir kjent gjennom en offentlig, norsk kartbase. — Jeg kan nesten ikke tro at de virkelig har gjort dette, sier Svein Jarle Jacobsen.

Av ERIK HATTREM / post@aldrimer.no

Han er rystet over det han ser og som Aldrimer.no kan fortelle.

— Helvete, hva er det de driver på med? Har de virkelig gjort dette? Faen, de har gått ut med skjermingsverdige objekter, er kommandørkaptein Svein . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Erik Hattrem

Erik Hattrem er journalist med organisert kriminalitet, sikkerhet og forsvarsstoff som spesialområde. Han har tidligere jobbet for Dagbladet og NRK. Hattrem har dekket organiserte banders virksomhet i Norge, 22.juli-saken, forsvarsstoff og offentlig beredskap, terrorisme og utenriksstoff fra konfliktområder.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.