USATrump: Overrasket over Bidens valg

NTB12/08/20202 min

President Donald Trump kaller Kamala Harris den «mest avskyelige» senatoren i Kongressen og sier han var overrasket da Joe Biden valgte henne til makker.

Tirsdag ble det klart at Biden velger Harris til sin visepresidentkandidat i høstens presidentvalg. Harris ble raskt en av favorittene til å bli Bidens makker etter at hennes egen valgkamp endte.

Ikke imponert

Da Trump holdt sin daglige pressekonferanse i Det hvite hus, sa han at Harris ikke hadde imponert ham i Demokratenes nominasjonskamp og at han derfor stusset over valget.

–Jeg var mer overrasket enn noe annet fordi hun gjorde det så dårlig, sa Trump.

Presidenten omtalte videre Harris som «den slemmeste, mest grusomme og respektløse av noen i Senatet» i prosessen med å godkjenne Brett Kavanaugh som ny høyesterettsdommer i 2018.

Mener Harris er falsk

En rådgiver i presidentens valgteam anklaget tirsdag i tillegg Kamala Harris for å være falsk.

Trumps valgrådgiver Katrina Pierson sier i en uttalelse at Harris kommer til å svikte sin egen moral og begrave sitt ry som statsadvokat for å tilfredsstille «anti-politi-ekstremistene som kontrollerer Det demokratiske partiet».

Hun anklager også Harris for å ha omfavnet «venstresidens radikale manifest ved å be om milliarder av dollar i nye skatter og ved å støtte at en Bernie Sanders-regjering overtar helsevesenet».

Hun hevder videre at Joe Bidens valg av visepresidentkandidat viser at Biden er «et tomt skall fylt med den radikale venstresidens ekstreme agenda».

(©NTB)

***

Tips oss: Vet du noe om denne saken eller har du nyhetstips om andre saker du vil at vi skal skrive om? Ta kontakt med oss, enten på post@aldrimer.no eller via det krypterte kontaktskjemaet på våre nettsider eller send en kryptert melding via appen Signal til tlf. 4177 5050.

Støtt oss: Vi blir veldig glade dersom du ønsker å støtte vår kritiske og uavhengige journalistikk økonomisk. Mer informasjon her.

NTB

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.