USATrump planlegger nytt massemøte

NTB06/07/20202 min

President Donald Trump skal holde et nytt massemøte neste uke, denne gangen i New Hampshire.

Det neste valgkampmøtet finner sted i Portsmouth i New Hampshire 11. juli, til tross for at det forrige massemøtet i Tulsa i Oklahoma var en fiasko med langt færre tilhørere enn ventet på grunn av koronapandemien.

I kunngjøringen om møtet heter det at alle som kommer, vil bli tilbudt munnbind som de oppfordres til å bruke.

Få møtte

I Tulsa var bare en tredel av setene opptatt i den store hallen, trass i at Trump på forhånd skrøt av at en million billetter var reservert, og et planlagt utendørsmøte ble avlyst på grunn av det labre frammøtet.

Fire måneder før presidentvalget i november har Trump, som blir sterkt kritisert for håndteringen av koronapandemien og Black Lives Matter-protestene, ligget langt bak utfordreren Joe Biden.

Ekspertene advarer mot å stole for mye på meningsmålingene, men de sier også at Bidens ledelse er betydelig større enn Hillary Clintons på samme tidspunkt i 2016.

Målingene viser også at Trump taper terreng blant hvite kvinner i forstedene og eldre velgere, som var blant dem som sikret ham valget i 2016.

(©NTB)

***

Tips oss: Vet du noe om denne saken eller har du nyhetstips om andre saker du vil at vi skal skrive om? Ta kontakt med oss, enten på post@aldrimer.no eller via det krypterte kontaktskjemaet på våre nettsider eller send en kryptert melding via appen Signal til tlf. 4177 5050.

Støtt oss: Vi blir veldig glade dersom du ønsker å støtte vår kritiske og uavhengige journalistikk økonomisk. Mer informasjon her.

NTB

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.