NorgeAmerikansk offiser skal avhøres

NTB19/11/201822 min
Den havarerte fregatten KNM Helge Ingstad ligger på grunn nord for Stureterminalen i Hjeltefjorden. Fregatten havarerte etter å ha kollidert med tankbåte Sola TS natt til 8. november 2018. Foto: CORNELIUS POPPE / NTB SCANPIX

En amerikansk offiser som var om bord på fregatten Helge Ingstad i forbindelse med et utvekslingsprogram, skal avhøres i etterforskningen.

Den amerikanske offiserens rolle om bord er et tema i politiets etterforskning, skriver Bergens Tidende. Offiseren var en av de 137 personene som befant seg om bord da fregatten kolliderte med tankskipet Sola natt til torsdag 8 . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

NTB

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.