Norge– Det begynte å renne ut «spammail»

Rune S. Alexandersen08/02/20174 min
UFRIVILLIG OFFER: Dagfinn Sundsbø, Senterpartiet. Foto: SP

Senterpartiets Dagfinn Sundsbø sier han ble ufrivillig offer for og avsender av en e-post med farlige lenker. – Det skjedde mot min viten og vilje, sier Sundsbø til aldrimer.no.

Av RUNE S. ALEXANDERSEN / rune@aldrimer.no

Tirsdag ettermiddag begynte e-posten til Sp-rådgiver Dagfinn Sundsbø å oppføre seg merkelig. Den tidligere stortingsrepresentanten for Senterpartiet i Akershus kontaktet da IT-avdelingen ved Stortinget for å få hjelp.

– Jeg oppdaget problemet i går og ba om hjelp da. Men da var det bare på min datamaskin, da var det ingen andre som hadde fått noe. Det . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Rune S. Alexandersen

Utdannet journalist (35) fra Høgskolen i Bodø som har studert russisk språk, historie, litteratur og politikk. Har mange års fartstid fra Bladet Nordlys og har vært innom Stavanger Aftenblad, NRK og flere lokalaviser.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.