NorgeE-tjenesten ville kvitte seg med en kaptein (+)

I denne statusrapporten fra uke 38 i 2018 fremgår det at ledelsen for driften av E-tjenestens to fartøyer letter etter juridiske begrunnelser for å kunne kvitte seg med en av kapteinene på FS Marjata og FS Eger. Foto: ALDRIMER.NO

Etterretningstjenesten innførte særaldersgrense for alle sjøfolk ombord i «spionfartøyene» FS Marjata og FS Eger fordi tjenesten ville kvitte seg med en av skipssjefene.

kjetil@aldrimer.no

Det fremgår av et internt dokument fra Etterretningstjenesten som Aldrimer.no sitter med gjenpart av og i dag kan bringe et utdrag fra.

Det har oppstått en betent konflikt innad i E-tjenesten etter at ledelsen høsten 2018 besluttet at sjøfolk som er driftsmannskap på de to marinefartøyene FS Marjata . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Kjetil Stormark

Kjetil Stormark er en journalist, forfatter og redaktør med mer enn 30 års journalistisk fartstid. Hans spesialområder er forsvars- og sikkerhetspolitikk, Forsvaret, politiet, terrorangrepene 22. juli 2011 spesielt og terrorisme generelt, etterretning, ekstremisme og historiske forhold fra den kalde krigen. Han har gjennomført mange dokumentarprosjekter, både som bøker og filmer. Stormark blir mye brukt som kommentator på stoffområder han dekker. Stormark er tidligere PR-rådgiver i byrået JKL Oslo. Stormark var presseråd for den norske FN-delegasjonen i New York da Norge var medlem av Sikkerhetsrådet i 2001-2002.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.