NorgeAnalyseHøyre: Angrep det beste forsvar

Oslo 20170912. Statsminister Erna Solberg taler under H¯yres valgvake p Radisson Blu Scandinavia Hotell i Oslo. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

VALGANALYSE: Høyre valgte en offensiv og dristig strategi i valgkampen. I stedet for å vente på kritikk av det regjeringen har mislykkes med på forsvars- og beredskapsområdet, gikk regjeringen selv på offensiven. Den gjorde forsvar og beredskap til valgkampsak. Og gikk brutalt til motangrep mot alle som forsøkte å utfordre regjeringens eget narrativ.

Av KJETIL STORMARK / ansvarlig redaktør / kjetil@aldrimer.no

Det har ikke manglet på valgflesk og dristig valgskryt fra regjeringen i valgkampen. Statsminister Erna Solberg har ledet an i en begynnende satsing på Forsvaret, men . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Kjetil Stormark

Kjetil Stormark er en journalist, forfatter og redaktør med mer enn 30 års journalistisk fartstid. Hans spesialområder er forsvars- og sikkerhetspolitikk, Forsvaret, politiet, terrorangrepene 22. juli 2011 spesielt og terrorisme generelt, etterretning, ekstremisme og historiske forhold fra den kalde krigen. Han har gjennomført mange dokumentarprosjekter, både som bøker og filmer. Stormark blir mye brukt som kommentator på stoffområder han dekker. Stormark er tidligere PR-rådgiver i byrået JKL Oslo. Stormark var presseråd for den norske FN-delegasjonen i New York da Norge var medlem av Sikkerhetsrådet i 2001-2002.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.