NorgeLangtidsplan kan bli forsinket

Forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen i samtale med det medisinske støtteapparatet under Forsvarets opptal og seleksjon 2016. Foto: MARTHE BRENDEFUR/FORSVARET

Den politiske behandlingen av Forsvarets langtidsplan kan bli vesentlig forsinket, opplyser ulike kilder til aldrimer.no.

Av KJETIL STORMARK / kjetil@aldrimer.no

Etter den opprinnelige planen skulle den nye langtidsplanen for Forsvaret ferdigstilles i løpet av februar eller mars, for deretter å oversendes Stortinget til behandling i løpet av vårsesjonen. Denne framdriftsplanen har allerede sprukket for Forsvarsdepartementet (FD), men er i ferd med å sprekke ytterligere, forteller ulike forsvarskilder.

Tause politikere

Kilder i det politiske miljøet forteller at presidentskapet i Stortinget opprinnelig satte 11. april som en . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Kjetil Stormark

Kjetil Stormark er en journalist, forfatter og redaktør med mer enn 30 års journalistisk fartstid. Hans spesialområder er forsvars- og sikkerhetspolitikk, Forsvaret, politiet, terrorangrepene 22. juli 2011 spesielt og terrorisme generelt, etterretning, ekstremisme og historiske forhold fra den kalde krigen. Han har gjennomført mange dokumentarprosjekter, både som bøker og filmer. Stormark blir mye brukt som kommentator på stoffområder han dekker. Stormark er tidligere PR-rådgiver i byrået JKL Oslo. Stormark var presseråd for den norske FN-delegasjonen i New York da Norge var medlem av Sikkerhetsrådet i 2001-2002.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.