VerdenMøtes på årsdagen for Minsk-avtalen

NTB12/02/20194 min
FNs sikkerhetsråd møttes i FN i New York 26. januar 2019 for å diskutere situasjonen i Venezuela. Foto: CARLO ALLEGRI/REUTERS

FNs sikkerhetsråd vil tirsdag holde et møte med Russland i anledning årsdagen for Minsk-avtalen. Et røykteppe, sier Ukrainas FN-delegasjon.

Møtet skal holdes 12. februar etter initiativ fra Russland selv, skriver nyhetsbyrået Unian.

– Den uttalte anledningen er fireårsdagen for Minsk-avtalen, men vi stoler ikke på at Russland er så bekymret for Minsk-avtalen, som de overhodet ikke har overholdt, skriver delegasjonens talsmann Oleg . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

NTB

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.