NorgeMulig ubåt i Dalsfjorden også i 2013

Dette er bilder av en hittil ukjent observasjon av en mulig ubåt i Dalsfjorden i Sunnfjord i Sogn og Fjordane fra 2013, nøyaktig samme sted som et periskop ble observert av flere øyenvitner i mars 2016. Foto: FRANK VIK

Det har over tid vært flere observasjoner av mistenkelige bevegelser i vannet i Dalsfjorden i Sogn og Fjordane. Yrkessjåfør Frank Vik forteller at han observerte påfallende bevegelser i fjorden også i 2013, ikke bare i mars 2016.

Av KJETIL STORMARK / kjetil@aldrimer.no

Vik har fram til nå valgt å ikke fortelle offentlig om sin første observasjon. Årsaken er at bevegelsene i fjorden i 2013 var betydelig vanskeligere å dokumentere, selv om han også den gangen tok bilder av det han observerte.

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Kjetil Stormark

Kjetil Stormark er en journalist, forfatter og redaktør med mer enn 30 års journalistisk fartstid. Hans spesialområder er forsvars- og sikkerhetspolitikk, Forsvaret, politiet, terrorangrepene 22. juli 2011 spesielt og terrorisme generelt, etterretning, ekstremisme og historiske forhold fra den kalde krigen. Han har gjennomført mange dokumentarprosjekter, både som bøker og filmer. Stormark blir mye brukt som kommentator på stoffområder han dekker. Stormark er tidligere PR-rådgiver i byrået JKL Oslo. Stormark var presseråd for den norske FN-delegasjonen i New York da Norge var medlem av Sikkerhetsrådet i 2001-2002.