fbpx
 

NorgeRusslandTaust fra norsk UD

Thorstein Korsvold10/10/20174 min
https://www.aldrimer.no/wp-content/uploads/2017/10/Utenriksdepartementet_18jun2005-1280x837.jpg

Norske myndigheter har ennå ikke svart om utspillet fra Russland i dag. Men TV 2 stiller seg  uforstående til beskyldningene om at de «fremmer hat» og driver «bevisst desinformasjon».

Av THORSTEIN KORSVOLD / thorstein@aldrimer.no

Det russiske utenriksdepartementet publiserte i dag et voldsomt angrep på norske myndigheter, PST og TV 2 Nyhetene. Beskyldningene går ut på at PST orkestrerer en antirussisk kampanje, mens TV 2 systematisk sverter Russland med søppeljournalistikk, falske nyheter og propaganda.

Les også:

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabb. (introtilbud til 1. juni) Kr 1889,-

Årsabb. Kr 2599,-

Halvt år Kr 1599,-

Kvartal Kr 799,-

Månedlig Kr 279,-

Årsabb. bedrift Kr. 8490,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabb. bibliotek Kr. 5490,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Thorstein Korsvold

Thorstein Korsvold er journalist med rundt 15 års erfaring. Han er utdannet cand.mag. med toårig journaliststudium i tillegg. Korsvold har omfattende tv-erfaring etter 11 år i TV 2 Nyhetene, der han dekket både innenriks- og utenriksstoff. Helse, forskning og klimastoff er blant spesialområdene, men de siste årene har interessen dreiet mot forsvars-, beredskaps- og sikkerhetspolitiske spørsmål. Han har dekket en rekke store saker for TV 2, blant annet brannene i Lærdal og Gudvangatunnelen, terrorangrep i Paris, Brexit, krigen i Syria og flyktningkrisen, tsunamien i Japan og krigen i Ukraina. Korsvold har også laget film, og er prisbelønnet som fotograf.