NATO/USANATO: Tyrkia hindrer Libya-samarbeid

NTB27/08/20201 min

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg sier Tyrkia fortsetter å hindre Nato i å samarbeide med EU om å hindre våpensalg til Libya.

Under et besøk i Berlin onsdag sa Stoltenberg at Nato undersøker muligheter for å samarbeide med EU om håndheving av FNs våpenembargo.

I flere EU-land mistenkes det at Tyrkia er negativ til samarbeid fordi landet selv angivelig har stått bak våpensalg til den FN-støttede regjeringen i Libya, skriver nyhetsbyrået DPA.

(©NTB)

***

Tips oss: Vet du noe om denne saken eller har du nyhetstips om andre saker du vil at vi skal skrive om? Ta kontakt med oss, enten på post@aldrimer.no eller via det krypterte kontaktskjemaet på våre nettsider eller send en kryptert melding via appen Signal til tlf. 4177 5050.

Støtt oss: Vi blir veldig glade dersom du ønsker å støtte vår kritiske og uavhengige journalistikk økonomisk. Mer informasjon her.

NTB

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.