NorgeNavarsete: – Modig og drastisk av hærsjefen

Ole Dag Kvamme28/06/20176 min
BESØKTE FLYSKOLE: Senterpartiets Liv Signe Navarsete i Stortingets utenriks- og forsvarskomite besøker Luftforsvarets skolesenter på Kjevik utenfor Kristiansand. Her blir hun vist rundt av kaptein Torbjørn Strand, stedlig leder for Norges offisersforbund. Foto: OLE DAG KVAMME

– Det er drastisk av hærsjefen å gå ut mot sine overordnede og regjeringen slik. Men han gjentar hva vi i Senterpartiet har sagt i lang tid, sier forsvarspolitisk talskvinne Liv Signe Navarsete i Senterpartiet.

Av OLE DAG KVAMME/oledag@aldrimer.no

– Jeg er glad Odin Johannessen tar bladet fra munnen. Man holder gjerne kjeft fort ikke å irritere de som sitter over seg. Men jeg har alltid opplevd ham som en mann med integritet og mot. Utspillet er viktig for debatten, sier Liv Signe Navarsete, utenriks- og forsvarspolitisk talskvinne i Senterpartiet.

Onsdag gikk hærsjef Odin Johannessen hardt ut . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Ole Dag Kvamme

Ole Dag Kvamme er frilansjournalist med base i Kristiansand. Han har tidligere arbeidet i eller for Fædrelandsvennen, Agderposten, NTB, Aftenposten og Forsvarets Forum. Kvamme har også vært lektorvikar i journalistikk ved Mediehøgskolen NLA Gimlekollen 2014. Han er utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.