NorgeRefser manglende terrortiltak

Rune S. Alexandersen18/10/201615 min
VAKTHOLD: Heimevernsstyrker fra HV 02 holder vakt i nærheten av Forsvarsdepartementet etter bomben i Oslo og massakeren på Utøya 22. juli 2011. Foto: TORBJØRN KJOSVOLD/FORSVARETS MEDIESENTER

Norge har fortsatt ikke god nok terrorsikring av offentlige bygg, slår Riksrevisjonen fast. – Det er en risiko for at politiet og Forsvaret ikke vil være i stand til å gi viktige objekter god nok beskyttelse og sikring i en trusselsituasjon, sier riksrevisor og tidligere Høyre-topp Per Kristian Foss.

Av RUNE S. ALEXANDERSEN / rune@aldrimer.no

Den tidligere Høyre-toppen og eks-finansministeren Per-Kristian Foss leverte i dag en kritisk rapport fra Riksrevisjonen til Stortinget med i alt 18 merknader. Flere av disse handler om både nasjonens sikkerhet og sikring av infrastruktur.

  Denne artikkelen er for abonnenter

  Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

  Årsabonnement: Kr. 1940,-

  Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

  Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

  Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

  Månedsabonnement: Kr. 199,-

  Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

  Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

  Bli abonnent

  Allerede abonnent?

Rune S. Alexandersen

Utdannet journalist (35) fra Høgskolen i Bodø som har studert russisk språk, historie, litteratur og politikk. Har mange års fartstid fra Bladet Nordlys og har vært innom Stavanger Aftenblad, NRK og flere lokalaviser.