NorgeRusslandRussisk UD med knallhardt angrep på TV 2

Thorstein Korsvold10/10/20175 min
https://www.aldrimer.no/wp-content/uploads/2017/10/RussiskUD.jpg

Russlands utenriksdepartement kommer med knallharde beskyldninger mot TV 2 Nyhetene. Etter at TV 2 i september meldte at «russiske agenter presser nordmenn til å spionere på arbeidsgiveren», sier Russland nå at TV-kanalen «fremmer hat» og driver «bevisst desinformasjon».

Av THORSTEIN KORSVOLD / thorstein@aldrimer.no

Det er et oppsiktsvekkende og knallhardt angrep mot norske journalister russisk UD har publisert på sine Facebook-sider. Saken ble i ettermiddag delt også av den russiske ambassaden i Oslo. I innlegget omtales en konkret TV 2-sak fra slutten av september.

Les også:

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

NB: Alle abonnementer som bestilles fra nå til 20. juli får en ekstra måned gratis, på grunn av ferielukking i deler av juli.

Årsabb. Kr 2399,-

Halvt år Kr 1599,-

Kvartal Kr 799,-

Månedlig Kr 279,-

Årsabb. bedrift Kr. 7490,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabb. bibliotek Kr. 4990,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Thorstein Korsvold

Thorstein Korsvold er journalist med rundt 15 års erfaring. Han er utdannet cand.mag. med toårig journaliststudium i tillegg. Korsvold har omfattende tv-erfaring etter 11 år i TV 2 Nyhetene, der han dekket både innenriks- og utenriksstoff. Helse, forskning og klimastoff er blant spesialområdene, men de siste årene har interessen dreiet mot forsvars-, beredskaps- og sikkerhetspolitiske spørsmål. Han har dekket en rekke store saker for TV 2, blant annet brannene i Lærdal og Gudvangatunnelen, terrorangrep i Paris, Brexit, krigen i Syria og flyktningkrisen, tsunamien i Japan og krigen i Ukraina. Korsvold har også laget film, og er prisbelønnet som fotograf.