NorgeSe alle dokumentarene her

Rune S. Alexandersen22/06/2016315 min

Får vi hjelp av NATO hvis det blir krig? Trenger vi å frykte Russland? Hva er hybridkrig? Her kan du se alle minidokumentarene som har gått på aldrimer.no.

Av RUNE S. ALEXANDERSEN og KJETIL STORMARK / kjetil@aldrimer.no

Aldrimer.no har siden begynnelsen av april lansert en serie dokumentarer for å belyse noen av de viktigste spørsmålene i Norges forsvars- og sikkerhetspolitiske debatt: Får vi hjelp av NATO hvis det blir krig? Kommer hjelpen raskt nok? Trenger vi å frykte Russland?

Aldrimer.no viser også at det allerede pågår en skjult krig, en . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Rune S. Alexandersen

Utdannet journalist (35) fra Høgskolen i Bodø som har studert russisk språk, historie, litteratur og politikk. Har mange års fartstid fra Bladet Nordlys og har vært innom Stavanger Aftenblad, NRK og flere lokalaviser.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.