Norge– Selvsagt er det behov for Sjøheimevernet

Ole Dag Kvamme11/09/201729 min
Sjef Sjøheimevernet Arne Karlsen Foto: OLE DAG KVAMME/ALDRIMER.NO

Sjef Arne Karlsen for Sjøheimevernet i Agder mener eget materiell og årlige øvelser må til for å få til et fungerende Sjøheimevern. Men han vil ikke si at alt var bedre før.

Av OLE DAG KVAMME / oledag@aldrimer.no

– Selvsagt er det behov for Sjøheimevernet, at noen passer på kysten vår. Vi har den lille kystvakttjenesten, og den uhyre spinkle norske marinen. Med et oppegående sjøheimevern med kompetanse hadde vi hatt noen som kunne passet på kysten vår. Men da må vi selvsagt ha eget materiell, og må kunne . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Ole Dag Kvamme

Ole Dag Kvamme er frilansjournalist med base i Kristiansand. Han har tidligere arbeidet i eller for Fædrelandsvennen, Agderposten, NTB, Aftenposten og Forsvarets Forum. Kvamme har også vært lektorvikar i journalistikk ved Mediehøgskolen NLA Gimlekollen 2014. Han er utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.