NorgeSplittet komité foran LTP-innstilling

Rune S. Alexandersen03/11/201610 min
https://www.aldrimer.no/wp-content/uploads/2016/11/panservogner01.jpg

Når utenriks- og forsvarskomiteen på Stortinget leverer innstillingen til ny langtidsplan fredag, blir det trolig med dissens på en rekke punkter. – Forhandlingene foregår nå på «et høyere plan», opplyser Frps Christian Tybring-Gjedde. – Det har ikke vært noen voldsom framgang, sier Senterpartiets rådgiver. – Det står i stampe, beskriver Venstre.

Av RUNE S. ALEXANDERSEN / rune@aldrimer.no

Regjeringen håper fortsatt på et bredt forlik om langtidsplanen for Forsvaret. Men behandlingen i Stortingets utenriks- og forsvarskomité vitner om at akkurat det kan bli vanskelig.

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Rune S. Alexandersen

Utdannet journalist (35) fra Høgskolen i Bodø som har studert russisk språk, historie, litteratur og politikk. Har mange års fartstid fra Bladet Nordlys og har vært innom Stavanger Aftenblad, NRK og flere lokalaviser.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.