EuropaTesting av ny koronavaksine i Storbritannia

NTB25/06/20201 min

Storbritannia har begynt å teste en ny koronavaksine på mennesker, melder BBC. Tester på dyr har tydet på at vaksinen er både sikker og effektiv.

Vaksinen er produsert ved Imperial College i London, og om lag 300 personer skal få den de neste ukene.

Om alt går bra, er det planlagt en større test med 6.000 personer i oktober. Håpet er at vaksinen skal være klar for distribusjon tidlig i 2021.

Også ved Oxford University testes en koronavaksine på mennesker. Forsøket har pågått siden april.

(©NTB)

***

Tips oss: Vet du noe om denne saken eller har du nyhetstips om andre saker du vil at vi skal skrive om? Ta kontakt med oss, enten på post@aldrimer.no eller via det krypterte kontaktskjemaet på våre nettsider eller send en kryptert melding via appen Signal til tlf. 4177 5050.

Støtt oss: Vi blir veldig glade dersom du ønsker å støtte vår kritiske og uavhengige journalistikk økonomisk. Mer informasjon her.

NTB

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.