NorgeTil felts mot 90 Facebook-grupper

Ole Dag Kvamme26/06/201724 min

Forsvaret har 120 sosiale medier-profiler med Forsvaret som avsender. 90 av dem er Facebook-profiler. Nå skal de aller fleste bort, og kommunikasjonen strømlinjeformes.

Av OLE DAG KVAMME/ oledag@aldrimer.no

– Vi har altfor mange som poster på sosiale medier på vegne av Forsvaret eller en del av Forsvaret, sier oberst Eystein Kvarving, som er stabssjef i Forsvarets mediesenter.

Han har ledet utvalget som har laget organisasjonen for en slanket kommunikasjonsprofil for Forsvaret.

Fem avsenderidentiteter

Forsvaret planlegger å redusere fra 132 til 82 informasjonsarbeidere, og kvitte seg med Forsvarets forum. Nå skal Forsvaret konsentrere seg . . .

Denne artikkelen er for abonnenter

Bli abonnent og få tilgang til mer innhold og eksklusive artikler!

Årsabonnement: Kr. 1940,-

Årsabonnement veteraner: Kr. 1164,- (NB: Må brukes sammen med rabattkode. Ta kontakt på abonnement@aldrimer.no dersom du ikke har)

Halvårsabonnement: Kr. 1040,-

Kvartalsabonnement: Kr. 539,-

Månedsabonnement: Kr. 199,-

Årsabonnement bedrifter/inst: Kr. 5999,- (inntil fem samtidige brukere)

Årsabonnement biblioteker: Kr. 4999,- (inntil fem samtidige brukere)

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Ole Dag Kvamme

Ole Dag Kvamme er frilansjournalist med base i Kristiansand. Han har tidligere arbeidet i eller for Fædrelandsvennen, Agderposten, NTB, Aftenposten og Forsvarets Forum. Kvamme har også vært lektorvikar i journalistikk ved Mediehøgskolen NLA Gimlekollen 2014. Han er utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.