USATrosset maskepåbud under sykehusbesøk

NTB29/04/20201 min

USAs visepresident Mike Pence så bort fra påbudet om å bruke ansiktsmaske da han besøkte en klinikk i Minnesota tirsdag.

På Twitter-kontoen til sykehuset Mayo Clinic, ble det skrevet at klinikken hadde «informert» visepresidenten om maskepåbudet før besøk. Twitter-meldingen ble senere fjernet.

Under delen av besøket som var åpent for pressen, var det kun Pence som ikke brukte ansiktsmaske. Visepresidenten framholder at han ikke trenger å følge reglene, da han jevnlig blir testet for koronavirus.

– Siden jeg ikke har koronaviruset, tenkte jeg at det ville være en god mulighet til å være her, snakke med forskerne og de utrolige helsearbeiderne, se dem i øynene og si takk, forklarer han.

(©NTB)

***

Tips oss: Vet du noe om denne saken eller har du nyhetstips om andre saker du vil at vi skal skrive om? Ta kontakt med oss, enten på post@aldrimer.no eller via det krypterte kontaktskjemaet på våre nettsider eller send en kryptert melding via appen Signal til tlf. 4177 5050.

Støtt oss: Vi blir veldig glade dersom du ønsker å støtte vår kritiske og uavhengige journalistikk økonomisk. Mer informasjon her.

NTB

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.