USA26 mill. USD i støtte til Biden siste døgn

NTB13/08/20202 min

Presidentkandidat Joe Biden samlet inn 26 millioner dollar i valgkampbidrag i døgnet som fulgte kunngjøringen av Kamala Harris som visepresidentkandidat.

Det er en dobling av hans forrige dagsrekord og et tegn på begeistring hos demokratiske velgere for valget av Harris, den første svarte kvinnen som utpekes til visepresidentkandidat for ett av de to store partiene.

– Begeistringen er virkelig merkbar, sa Biden onsdag.

Første arrangement sammen

Da holdt han og Harris sitt første valgkamparrangement på en skole i Bidens hjemby Wilmington i Delaware.

Dagen før ble det offisielt – Biden valgte California-senatoren som sin visepresidentkandidat.

Valgkampapparatet til Biden håper dette bare er starten på en storstilt pengeinnsamling i tiden fram mot valget i november, og Harris er ventet å ha en nøkkelrolle i forsøket på å overgå president Donald Trump og Republikanernes 300 millioner dollar store valgkampkasse.

(©NTB)

***

Tips oss: Vet du noe om denne saken eller har du nyhetstips om andre saker du vil at vi skal skrive om? Ta kontakt med oss, enten på post@aldrimer.no eller via det krypterte kontaktskjemaet på våre nettsider eller send en kryptert melding via appen Signal til tlf. 4177 5050.

Støtt oss: Vi blir veldig glade dersom du ønsker å støtte vår kritiske og uavhengige journalistikk økonomisk. Mer informasjon her.

NTB

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

 

Aldrimer.no er medlem av Fagpressen.
Ansvarlig redaktør Kjetil Stormark.

Nyhetstips? Send e-post til post@aldrimer.no eller kontakt oss på 4177 5050. For sikker og kryptert kommunikasjon, send mld til 4177 5050 via appen Signal.

Aldrimer.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Se www.pfu.no.